cine si ce ma mai enerveaza

9 February, 2010 4:27 pm

Forget youth, what this world could use is a fountain of smart, cum zicea un partener de afaceri 😛

De cand iarna bucuresteana arata cum arata – btw, l-a vazut cineva recent pe Al Gore? Ala cu documentarul cu incalzirea globala…? Asa, cum ziceam, de cand avem iar iarna in Bucuresti, am avut deosebita placere sa circul cu metroul cu plebeii, in loc sa calaresc frumos pe my beloved vespa. Ocazie cu care am inceput sa urasc tot felul de oameni, dintre care spicuim:

1. Te urasc pe tine, aia (sau cateodata ala) care vorbeste TOT drumul la un volum excesiv chestii care nu ma intereseaza, si chiar daca m-ar interesa, nu acum!!!, pentru ca vreau sa citesc cateva pagini inainte sa cobor la statia mea. N-ai observat ca si partenerul tau de conversatie e complet plictisit si nu vrea sa asculte ce urli in directia lui? E spatiul meu auditiv, de ce mi-l invadezi? Vrei sa vin si eu peste tine in casa sa incep sa-ti urlu despre audit, ala micu’, mancare de post si whatnot? Asta te include si pe tine care vorbesti la telefon, si care incepi sa URLI cand intra metroul in tunel si face zgomot. Ce bine era pe vremuri cand era semnal in 3 statii si atat… Abia astept sa-mi ajunga dopurile de urechi.

2. Te dispretuiesc pe tine care te imbrancesti sa iesi cu turma de 100 de neghiobi, daca s-ar putea toti simultan pe aceeasi usita. V-am lasat sa treceti cativa, ca va vedeam ca stati ca prostii de partea ailalta, asta nu inseamna ca o sa stau eu ca prostul sa treceti toti 100. De ce trebuie sa fim eu de-o parte si voi 100 de cealalta parte a usitei? Ca sa fie acelasi IQ total?

3. Ma dezgusti cand simti nevoia sa ma depasesti in culoar intre Piata Unirii 2 si Piata Unirii 1. Si ce daca citesc? Sunt cel putin 5 minute pe care altfel le-as pierde aiurea, admirand peisajul. Am facut simultan si lucruri mai complicate decat cititul si mersul. Uite, si tu respiri si mergi in acelasi timp, e cam aceeasi chestie, dar la alt nivel. De fapt, probabil ca respiri intre pasi…

4. Legat de punctul 2, ma calci pe nervi cand stai pe peron cu ochii pe butelie sa nu cumva sa ratezi intrarea in vagon. Da-te naibii la o parte sa ies mai intai eu, dupa care poti sa intri si tu linistit si sa-ti asculti manelele sau minimalul in spatiul pe care l-am ocupat pana acum. Pe tine te injur de fiecare data, pretty much. Zgura ma-tii, yep, that was me, si n-are treaba cu zgura.

5. Am un noroc extraordinar ca de fiecare data (poate exagerez, dar in 90% din cazuri) cercopitecul postat in fata mea la usa (si aici ma refer la modelul nou, cu butoane la usi, de pe magistrala 2… magistraaala albaaaastraaa) sa fie extrem de technically challenged. Fii atent: monkey see, monkey do. Se aprinde butonul? Pac, pac, pui desh’tul pe el, m-ai inteles? Nu se aprinde, atunci nu-l pui inca. No banana. Ma faci sa pierd timp pretios asteptand sa descifrezi Misterul Butonului Luminos. La Romana si Unirii te mai salveaza pavianii de pe peron, care apasa ei cand vad luminita, dar la Pipera… Dumnezeu cu mila.

6. Hmmm, this is great, deja simt ca nu mai urasc pe nimeni, dar parca lipseste totusi cineva… si nu stiu daca idiotii care nu pot sa tina o linie dreapta si merg in zigzag sa te impiedici de ei, imbecilii care merg cate 6 in linie si n-ai pe unde sa treci, sau cretinii… ah, nu, gata… Ma sperie fetele unora dintre partenerii mei la traficul subteran. Oameni urati, cu trasaturi subumane, splicerii din bioshock si nea gigi tractoristul all rolled up into one. WTF? De unde vin oamenii astia si unde se duc? Si cu ce se ocupa? De fapt nu cred ca vreau sa stiu.

Mda, mi-a trecut pana la urma toata enervarea si nu mai am inspiratie sa scriu. Dar poate, in episodul urmator, cine si ce ma enerveaza… la serviciu >:)

PS – al doilea model de avion al uzinelor mtX Aerospace este in ultima faza de finisare, urmand sa iasa pe portile uzinei in a doua jumatate a saptamanii. Vom fi prezenti, ca intotdeauna, pentru a marca gloriosul eveniment.

3 Responses to “cine si ce ma mai enerveaza”

Skandalouz wrote a comment on 9 February, 2010

cu 3 vs 5 te cam contrazici dpdv al timpului pierdut/castigat. (ups, m-ai prins, eu sunt ala care te depaseste intre unirii 1 si unirii 2).
Cand o sa fiu in the mood (cum ai fost tu azi) o sa completez si eu postul tau cu experienta mea de 9 ani de metrou 😀

In rest, abia astept continuarea cu serviciul :p (no empathy FTW!)

Skandalouz wrote a comment on 9 February, 2010

Cat despre dopurile de urechi, le vei purta:

A.in metrou
B.in Expirat
C.pe Vespa (is it safe?)
D.la serviciu (Noisy offices where you find it hard to concentrate.) ?

mtX wrote a comment on 10 February, 2010

le-am cumparat pt expirat, in principal. dar merg si celelalte variante 😛

Care to comment?

z