Linia de productie

9 January, 2010 5:29 pm

Stimati vizitatori, ne face deosebita placere sa va prezentam prima aeronava iesita pe portile uzinei mtX Aerospace din Bucuresti:

Revell Supermarine Spitfire Mk V

Este vorba de celebrul Vickers Supermarine Spitfire Mk.V B, o replica fidela a aeronavei AE-A pilotate de Slt. Jeff Northcott (D.S.O., D.F.C.) din escadrila 402 a fortelor aeriene canadiene in timpul bataliei de la Duxford, 1943.

Spitfire

Realizata in intregime din plastic, aeronava a fost executata manual de catre talentatii nostri ingineri, iar ulterior pictata si decorata cu bun gust (si exactitate istorica) de catre artistii nostri dedicati.

Spitfire

La zborul de inaugurare al avionului de vanatoare si-au anuntat prezenta presedintele Traian Basescu, premierul Emil Boc, Marius Moga, Andra si Maruta, Alina Plugaru, Marioara Murarescu, dar si alte personalitati ale vietii cultural-politic-mondene bucurestene.

Spitfire

Surse din interiorul uzinelor mtX Aerospace indica un Hawker Hurricane ca fiind succesorul Spitfire-ului produs astazi. Cu siguranta vom fi prezenti, dragi vizitatori, si la lansarea viitoarelor modele de aeronave.

2 Responses to “Linia de productie”

Dookie wrote a comment on 9 January, 2010

Daca n-a venit Marina Voica sa cante Common People tot degeaba. Dar poate o invitati la urmatorul model, asteptat cu nerabdare de intreaga suflare a Romaniei.

Skandalouz wrote a comment on 14 January, 2010

Nici sa-l imite pe Michael n-a venit? http://www.youtube.com/watch?v=sM4ETzhMjhM

Care to comment?

z