Draga comunistule (imputit),

25 November, 2009 4:40 pm

Iti scriu aceste randuri pentru ca am auzit ca esti un bou votezi cu Geoana. Se zice ca fiecare popor isi merita conducatorii, dar pe mine ma cam geoan jeneaza sa fac parte din acelasi popor cu tine. Eu si prietenii mei nu meritam conducatorii tai.  Nu meritam mineriade, baroni locali si globali, furt si coruptie, izolare politica si economica.

Nu meritam sa vedem toata ziua pe TV fetele scarboase infecte dezgustatoare imputite ale lui bombonel si ale bunicutei, si sa-l ascultam pe Vanghele care este (figura importanta in partid, presedintele organizatiei Bucuresti, de care se pare ca tii si tu) cum ne dispretuieste de la nivelul lui penibil pe toti.

N-am nimic cu taranul simplu care nu stie pe ce lume traieste si care voteaza pe ala care-i da un kil de faina sau pe ala care i-a zis primarul ca se voteaza anul asta. Am ceva cu tine, care stai la oras, esti informat si totusi te lasi intoxicat de cacaturile stirile raspandite de Voiculescu si Vantu si esti un bou votezi cu Geoana.

Si mai am ceva cu tine din alt motiv – ca ai auzit tu ca e gay cool sa fii de stanga, si de-aia esti un bou votezi cu Geoana.

O sa presupun ca esti retardat amnezic, asa ca iti recomand un post al lui zoso – pe care pana acum nu prea l-am inghitit, dar care de data asta are mare dreptate. Ma incearca un sentiment ciudat ca zoso, care imi era antipatic, voteaza ca un om rational, si tu (pe care te consideram prieten) esti un bou votezi cu Geoana.

Cu aceasta ocazie, draga comunistule imputit, iti urez sa traiesti (bine!) alaturi de prietenii tai noi, cu care o sa invingeti impreuna.

P.S. – Mai am si rugamintea sa nu ma mai contactezi, macar ca sa nu mi se mai faca greata de fiecare data cand imi aduc aminte ca ai votat cu oamenii care acum 50 de ani l-au omorat pe unchiul meu, un om extraordinar pe care n-am avut sansa sa il cunosc. Datorita tie si prietenilor tai.

4 Responses to “Draga comunistule (imputit),”

Skandalouz wrote a comment on 25 November, 2009

Daca tot mai speri ca nu iese Geoana, citeste comentariile articolului lui Zoso la care te-ai referit si vezi cum voteaza Romania.

andecko wrote a comment on 25 November, 2009

Comentariu sters de moderator. Andecko, te-as ruga sa te abtii de la orice comentariu pro PSD pe blogul meu. Ma scarbesc.

Dookie wrote a comment on 25 November, 2009

Mtx domnule, eu va recomand sa vedeti cam pe unde se poate pleca, pentru ca viitorul nu prea suna bine. Stiu, ma repet, dar romanii sunt total incorigibili. In plus se pare nu numai ca sunt prosti, dar si uita repede.

😐

Ciprian Raul Chinde wrote a comment on 10 July, 2011

Pupati-l pe Maretul Conducator de azi unde vreti voi, da’ io zic ca in fata ii ocupat locul de Udrea, asa ca va mai ramane …-ul! Pacat ca si cei care pareau sa aiba cat de cat inteligenta, contrazic asteptarile! Concluzia ar fi, ca: unii traiesc doar pentru ei, respirand aerul tuturor!

Care to comment?

z