Lenny Kravitz la Bucuresti – 26.07.2008

28 July, 2008 1:10 pm

M-am hotarat sa mai scriu si eu ceva pe blog, asa ca cel mai indicat mi s-a parut sa fac cate un review la concertele din vara asta… O sa incep cu cel mai prost ๐Ÿ˜›

Lenny Kravitz.

In afara de gafa care a circulat sub o mie de forme, pe o mie de canale (“remember, I need Hungary for the love revolution!”) concertul a fost un plictis total. Spre sfarsit incepusem sa regret ca n-am vandut biletul, ca tot aveam 10 lei in buzunar si o saptamana+ pana la urmatorul salariu. S-a mai spalat din amaraciune odata cu isprava nazdravana a lui Lenny de a umbla de nebun pe marginea stadionului, si apoi prin mijlocul tribunelor – mai ceva ca Basescu. Bine, Basescu nu ne-ar fi confundat cu Ungaria. Dupa nastrusnicia cu umblatul prin tribune a cantat si un bis – are you gonna go my way, the highlight of the night dupa parerea mea.

Dar revenind la incidentul cu Ungaria – un turn-off mai mare nu se putea. Poate doar starea jalnica in care parea sa se afle dl. Kravitz pe parcursul concertului – a cantat impecabil si din voce, si din chitara, dar in pauze cand incerca sa lege doua cuvinte parea ca-i vine extrem de greu, se tinea de microfon parca sa nu cada (a cazut de altfel o data, dar cica din cauza unei fane care s-a agatat de el.. vrajeli) si se batzaia mai ceva ca Bob Marley la un concert intr-o distilerie din Jamaica.

Lenny fail

Lenny fail

(photo via poqe)

P.S. azi e ziua mea, the joy! ๐Ÿ˜›

6 Responses to “Lenny Kravitz la Bucuresti – 26.07.2008”

Mihnea wrote a comment on 28 July, 2008

Pai La multi ani atunci. Trebe sa dai de baut.

P.S. Eu ti-am zis de la inceput sa nu mergi la Lenny Kravitz, da’ tu nu, nimic.

Mihi wrote a comment on 28 July, 2008

Poza aia e cu Shaggy! =))

ลži faza cu Hungary e jenantฤƒ by default. Nu mai merge scuza cฤƒ Bucharest-Budapest n shit… Epic Fail!

mtX wrote a comment on 28 July, 2008

Mihnea: dau de baut. Hai in expirat :))

zuza wrote a comment on 29 July, 2008

pai el a mers saracu’ ca vroiam eu sa merg. si pana la urma eu nici nu m-am mai dus. deci potentialul de sugere a crescut exponential din momentul cumpararii biletelor ;))

Skandalouz wrote a comment on 29 July, 2008

Si daca acestei descrieri ii adaugam si locul cel mai indepartat de scena posibil, you get my point of view :p

gica wrote a comment on 29 July, 2008

la multi ani maestre, ai o poza de la mine ๐Ÿ˜€

Care to comment?

z