8 chestii dubioase despre mine

17 April, 2008 12:21 pm

HDR litcov

Preiau leapsa de la skandalouz si caut sa scriu 8 chestii dubioase despre mine (eu dubios… ce idee…) Deci:

  1. Pot sa-mi fac ochii sa vibreze (si alte parti ale corpului) (…nu, altele) si sa-mi intorc talpile peste 180 grade… vreo 270 de fapt, cu varfurile in spate. Abilitati pe care le-am studiat, cultivat si antrenat de mic.
  2. Incep tot felul de chestii pe care nu le termin, sau nici macar nu le continui. Dar investesc in inceputuri 😛 Din seria asta fac parte norvegiana, japoneza si araba, robotul din pachete de tigari, robotii din deseuri metalice (pachete de tigari si resturi metalice insa am colectat – hoho – cacalau), dinozaurul de traforaj din scoala, o serie de site-uri, modelism, motocicleta (pe care am cumparat-o acum vreo 6 ani si inca n-am inmatriculat-o, am pornit-o de vreo 4 ori), si multe altele…
  3. Nu suport volumul (la radio, televizor, winamp, etc) la orice nivel par, sau la 13. 11 e ok. 15 e ok. 12 nu e. Nici 13. Desi parca totusi 13 e mai ok decat 12 sau 14 – brrrr.
  4. Urasc sa vorbesc la telefon. Prefer messenger, e-mail, fax, sau o intalnire fata-in-fata. Cred ca mi se trage de cand am sunat la un vecin, probabil am gresit numarul, si mi s-a raspuns scurt “Du-te-n pizda ma-tii”. N-am mai sunat de atunci, desi vorbeam zilnic.
  5. Off, suntem abia la 5… Cateodata sunt foarte comod. Adica lenes. Ca in bancul cu motanul care urla toata noaptea fiindca s-a asezat pe un coi si ii e lene sa se ridice. Dar nu si daca e vorba de ceva important (hmm, work usually doesn’t qualify). Lenesul mai mult alearga, asa ca de multe ori din lene ajung la niste solutii muuult mai complicate decat cele la indemana.
  6. Vreau mereu sa fac ceva, sa creez. De-aia lucrez ca dj, de-aia imi place fotografia, de-aia imi place sa gatesc, si poate de-aia lucrez la o firma de DIY 😛
  7. Nu suport contradictia. Nu ma bag intr-o discutie daca nu stiu despre ce e vorba si nu sustin o parere decat daca stiu ca e corecta (in 99.99% din cazuri chiar e). Si ma enerveaza ingrozitor oamenii care nu pot sau vor sa inteleaga si ma contrazic. Si oamenii care mananca rahat in domenii in care habar n-au (in stilul “jurnalismului” romanesc, de exemplu).
  8. Aici poate ar fi trebuit sa scriu ca nu stiu sa-mi leg sireturile… Dar intre timp am invatat, desi nu metoda clasica (pe care nu o pot pricepe, si incerc din cand in cand de vreo 21 de ani). UPDATE: I just remembered. URASC sa mi se schimbe planurile. Stabilim ceva, asta facem. Altfel e de rau.

PS – poza e din delta, de weekendul asta.

6 Responses to “8 chestii dubioase despre mine”

Dookie wrote a comment on 17 April, 2008

Motocicleta a fost un proiect interesant. Inca imi amintesc cat de entuziasmat erai cand ai luat-o deja te vedeai Evel Knievel. Apoi n-ai mai zis nimic de ea. Pana acum. 🙂

Skandalouz wrote a comment on 17 April, 2008

O da!, faza cu numerele complet dubioasa si cea cu virbatiile semidubioasa. In rest, dubiosenii pretty common :p

Skandalouz’s last blog post..Coldplay – Viva la vida

zuza wrote a comment on 18 April, 2008

dubiosenii, auzi 😛 u rule 😀

Daniela Bodros wrote a comment on 2 May, 2008

:)) Domn’e … esti dubios !

Daniela Bodros’s last blog post..Iubesc oamenii

blur wrote a comment on 29 May, 2008

e misto tare faza cu ochii. io o fac foarte bine cand sunt obosit (faza cu ochii… restul nu vibreaza foarte ok cand sunt obosit) …

Maria wrote a comment on 29 July, 2008

:)) f tare domne…

Care to comment?

z