Viena – partea 1: Getting there

21 March, 2007 5:09 pm

Finally am gasit putin timp sa umblu la sutele de poze facute in Viena. Am fost plecat de marti pana duminica, trimis de firma la care lucrez pentru scolarizare. Astazi primele poze: drumul cu avionul.

campuri si paduri

Din fericire, am zburat cu TAROM/Austrian, ceea ce m-a scutit de neplacerile pe care le-au avut altii… Drumul a fost foarte frumos, turbulente putine, cer relativ senin, asa ca am vazut cateva orasele, campuri, chestii…

campuri si padure

Si, la cateva secunde inainte de aterizarea in Viena, Dunarea (ca dimensiuni, un fel de Olt mai mic.. nici nu se compara cu a noastra :P)

Donau

Cel mai tare a fost insa cand am ajuns deasupra norilor, care aveau cele mai ciudate forme posibile, si se vedea totul parca era o mare de vata de zahar.. sau zapada pufoasa.. sau blana de oaie.. Din pacate pozele sunt de 100 de ori mai urate decat era de fapt peisajul, dar din cauza radiatiei ultraviolete si a hublourilor jegoase si groase ale avionului, cam atat se poate reda:

deasupra norilor
deasupra norilor
– to be continued –

2 Responses to “Viena – partea 1: Getting there”

Skandalouz wrote a comment on 22 March, 2007

Da, imi amintesc si eu ce misto sunt norii vazuti de deasupra. Par ff densi, cum zici tu ca o vata de zahar in care nu te poti scufunda.

Andreea wrote a comment on 27 March, 2007

Suuuupeeeeeeer!!!!!!
Astept continuarea :p

Care to comment?

z