Unde gasim produse premium?

12 February, 2007 3:55 pm

Am observat ca, de ceva vreme, am inceput sa am o preferinta pentru produse premium. Adica prefer sa dau niste bani pe o chestie care merita, decat sa dau jumate sau chiar mai putin pe ceva prost.

Am mai remarcat, in acelasi timp, ca produsele astea sunt foarte greu de gasit. In materie de foto de ex, ar fi cateva magazine, dar aberant de scumpe fata de afara. Prin urmare, mi-am luat un obiectiv si un filtru de polarizare de la B&H Photo Video. Cu transport cu tot, am ajuns undeva la jumatate din pretul cel mai ieftin de la noi. Coletele au ajuns in vreo saptamana, unul direct acasa, altul in vama, si nu mi-a cerut nimeni TVA sau taxe vamale 🙂 Chiar daca ar fi cerut, tot ieseam mai ieftin ca la noi.

Alte magazine care mi-au placut (dar nu le-am incercat) sunt:

Le Shop – branzeturi frantuzesti, vinuri (premium, fireste), fructe de mare, icre, vita braziliana, whatnot..
Military Shop – lanterne maglite (vreau sa-mi iau), bricege victorinox (deja am, dar mi-as fi luat), dogtags veritabile (deja am, dar mi-as fi luat. Pacat ca nu ofera serviciu de imprimare), si alte chestii interesante (sau mai putin)
In rest as mai incerca magazinele de delicatese – chocolat(?) si mai era unul parca… desi presimt somehow ca nu se ridica la inaltimea leshop 🙂

Update: Am uitat de iStyle, un magazin (online again – se vede ca am o pasiune pt astea :P) cu all things mac si cateva alte chestii, produse de firme cu nume bun si cunoscute ca fiind de calitate. Adica premium.

5 Responses to “Unde gasim produse premium?”

miky wrote a comment on 12 February, 2007

lanterna e ok, dar nu-mi imaginez la ce ai putea sa folosesti un briceag de-ala.. adica nu vad nicio functie estetica.. si nici nu mi te imaginez prin padure intr-o faza gen “apocalypto” 😛

mtX wrote a comment on 12 February, 2007

Ai sa razi, dar e extrem de util. In afara de o mini-lanterna (prin prezenta careia deja depaseste utilitatea lanternei propriu-zise :P), are forfecuta de taiat unghiile, un ac care intra perfect in gaura de la cdrom cand se blocheaza, o surubelnita pt ochelari, una normala si una philips, un carlig care imi trebuie ca sa deschid un sertar defect, o rigla, o scobitoare de plastic, si astea sunt doar functiile pe care le folosesc frecvent!

miky wrote a comment on 12 February, 2007

o scobitoare de plastic?? 😐 glumesti, daaa?

nwradu wrote a comment on 24 February, 2007

iStyle are magazin pe Bld Natiunilor Unite parca, langa rondul ala cu cele doua blocuri in constructie de la podul intersectiei intre Calea Victoriei si raul Dambovita. Vinde produse Apple, intr-adevar.

Anonymous wrote a comment on 30 April, 2007

wwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaa

Care to comment?

z