Despre educatie…

6 June, 2006 10:14 pm

… sau “Cum era sa fiu exmatriculat, dar din fericire am predat proiectele pe 5 iunie in loc de 3 iunie, chiar daca erau stabilite pe 17 iunie”

Ziua 1: In ultimul curs de Programare Web, se stabileste 17.06 ca data la care trebuie predate cele 3 proiecte in JavaScript pe care le avem de facut. Buuun..

Ziua 2: In ultimul curs de Baze de Date, se stabileste 17.06 ca data la care trebuie predate proiectele de design de baze de date (hmmm.. tot 17? ma rog, e la pranz…) Buuun…

Ziua X, unde X vine dupa ultima zi de cursuri: Titularul cursului de Programare Web ajunge la secretariat, unde afla cu stupoare ca titulara cursului de Baze de Date i-a luat-o inainte.. But – have no fear – rezolvarea e banala: mutam data pentru proiectele la Programare Web.. Nu pe 24 (cum ar fi fost posibil, dar prea previzibil probabil..) ci pe 3 iunie! 😀

Ziua N, unde N=3 iunie, ora 23.50: Aflu si eu, din pura intamplare (mi-am zis sa ma mai uit pe site, poate s-a mai afisat ceva) de noua data a proiectelor (care tocmai trecuse cu vreo 14 ore mai inainte). Aflu, in aceleasi minute, ca seria noastra are si un grup pe yahoo; citesc arhiva, vad ca problema s-a discutat. Nasol. Injur, pe rand, pe toata lumea implicata (si cativa martori discreti, si ceva lume care nu era de fapt implicata) si ii scriu un mail profului. In paralel, vizuni apocaliptice de repetentie – exmatriculare – faiulre – oaie neagra. In incheierea serii, am inecat subiectul in 750ml vin, 250ml tarie, 500ml bere + cantitati nedefinite de bauturi necunoscute (to my best knowledge, n-am mai baut nimic, dar my best knowledge nu era la un nivel ridicat in dimineata respectiva).

Ziua N+1: Nici un raspuns la mail, viziuni apocaliptice de repetentie – exmatriculare – failure – oaie neagra. Era ziua alocata proiectului pentru alta materie, dar sentimentele de what’s the use? si oricum am pierdut masterul au impiedicat aparitia vreunei linii de cod.

Ziua N+2: Undeva la 8 AM soseste si raspunsul la mail: mai pot preda ASTAZI (in ziua N+2) proiectele, pana la ora 14. Bafta Maxima face ca proiectele sa fie 99% gata, ceea ce nu stiu daca mi s-a mai intamplat vreodata in facultate (totusi, termenul era la 2-3 saptamani distanta cand eu le terminasem). Ma prezint cu proiectele, iau nota 9 (nu i-a convenit ceva la unul) si plec acasa.

Morala: Intotdeauna, alcoolul este solutia.

PS despre ce proiecte e vorba: asta, asta si asta.

In episodul viitor, despre laptopuri si subiecte conexe 😛

No Responses to “Despre educatie…”

Care to comment?

z