Despre comert si religie

9 June, 2006 3:27 pm

Astazi la pranz, in fata supermarketului Nic din Dorobanti, o femeie (70-75 ani) vindea 3-4 legaturi de marar, patrunjel, etc… Alaturi, la vreo 3-4 metri, o calugarita (or should I say calugarita) (30-35 ani) cerea bani pentru reconstructia manastirii X.

La un moment dat, “calugarita” se indreapta spre batrana cu zarzavaturi, o intreaba ceva (n-am auzit, dar presupun ca vroia o legatura de ceva), batrana ii raspunde “20.000“, iar “calugarita” ii raspunde: “Bah da’ nu ti-e rusine?? Dupa ce ca vinzi aici unde cersim noi..!!

😐

3 Responses to “Despre comert si religie”

skandalouz wrote a comment on 19 June, 2006

70-75, 3-4, 30-35, 20.000 … ce facultate ai terminat? :p Litere? Sau poate…Cifre? :p

boyarul wrote a comment on 2 July, 2006

Nimic nou sub soare: calugari care cersesc, babute care isi vad patrunjelul pe unde apuca (n-au loc de mafia pietelor), trecatori sictiriti care scriu in bloguri dandu-se fini observatori ai realitatilor socio-relogioso-economice.. Nu?

zuza wrote a comment on 2 July, 2006

boyarule: bine ca esti tu un fin observator al realitatilor psiho-sociale 🙂
inteleg ca te-ai trezit si azi cu fata la perna si te-ai gandit sa continui in ideea “datul cu kkt in oameni pe care nu-i cunosc de pe alte bloguri ma face sa ma simt inalt, frumos si foarte destept”.. daca tie ti se pare normala atitudinea prezentata de mtx mai sus, no comment.. ai o problema majora – dar pe viitor exprima-ti-o la tine pe blog, nu mai polua atmosfera in locuri in care inteligenta ta (or should I say “inteligenta” ta :))) nu e nici ceruta, nici necesara 😉

Care to comment?

z